Verhuur van springkastelen & feestmateriaal,
opblaasbare jacuzzi, popcorn & suikerspin

Bij Sweet-Jumping kunt u terecht voor de verhuur van springkastelen in Erpe-Mere. Ideaal om een kinderfeestje, tuinfeest of ander feestelijk moment op te vrolijken!

“Sweet-Jumping : Sterk in prijs, sterkst in service”

Sweet-Jumping verhuurt sinds juni 2017 springkastelen & feestmateriaal voor alle gelegenheden aan particulieren en bedrijven. Midden 2020 werd ook een opblaasbare jacuzzi toegevoegd aan het gamma. Wij zorgen voor een service op maat, zodat onze klanten in alle rust kunnen genieten van hun feestelijkheden. 

Praktisch

Wij verhuren springkastelen aan supertarieven! Alle prijzen zijn inclusief levering/plaatsing/ophaling binnen een afstand van 20km. Bij een afstand tussen 20km en 25km wordt een transportkost van 10€ aangerekend. Wij kunnen niet leveren buiten 25km.

Sweet-Jumping valt onder de “bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen”. Er wordt geen BTW in rekening gebracht in onze prijzen en op onze facturen.

Betaling gebeurt cash of via bankcontact-app bij levering. Bij voorspelling van slecht weer, is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot 24u voor levering.

Contact

Voor combinaties van meerdere springkastelen of aangepaste periodes maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte op maat. 

Aarzel niet om contact op te nemen met Sven Goessens voor springkastelen en feestmateriaal in Erpe-Mere!